Timo O. Nenonen

Asuinpaikkakunta / Pertteli
Paikkakunnalta / Pieksämäki
Syntmävuosi / 1972

Epävarmuudessa eli eloonjäämismatka Jyväskylään.
Lasken yhteen käteisvarani, talletukseni koti- ja ulkomaisissa rahoituslaitoksissa sekä tyhjät pullot ja tölkit. Saan kasaan näyttelyviikon kokonaisbudjetiksi hieman yli 2 euroa.
Pakkaan autoon umpimähkään veistoksia sekä maalauksia, joista suurin osa on keskeneräisiä. Viimeistelen ne näyttelyn aikana galleriassa. Tai ehkä joku näyttelyvieraista voi maalata niihin jotain, koska mä oon ihan paska maalari ja mun väripaletti on ku kuralammikkoon dipatusta Aku Ankasta.

 

Eiku on ne jotkut ihan hyviä, omalla tavallaan.
Antavatkohan ne siellä TI-LA galleriassa mulle ruokaa?

 

Teen päätöksen: Pummaan ruokarahaa ja tupakkaa galleriassa ja kadulla. Otan kitaran mukaan katusoittoa varten, ettei kerjääminen nolota kokoajan niin vitusti.

En osaa laulaa.

 

Laitan kyytiin myös kasan vanhoja piirustuksia, levyjä, kasetteja, taloustavaraa yms. ja päätän laittaa galleriaan kirpputoripöydän.
Autossa on polttoainetta sen verran että saatan päästä Jyväskylään, jos ajan taloudellisesti. Tyttöystäväni tulee illalla kotiin, kehtaanko pyytää parin kympin menovesilainaa? Muutenkin minun on viisainta liikkua vasta su-ma välisenä yönä, kun liikenne on hiljaisimmillaan myös poliisien osalta.

Autovero on maksamatta, mut ei se mitään, kato ku elämä on niinku performanssi. Tiätsä?
Viime tipassa Perttelissä 22.5.2016

Timo O. Nenonen

 

Interview with Timo O. Nenonen in English